احزاب باید هدایت صحیح فکری مردم را مدنظر قرار دهند93/05/24

http://www.bushehri.net/images/zamanmmm/25_211692.jpgمدیر حوزه های علمیه سراسر کشور اظهار داشتند: دو تفکر و دو رای است که باید باشد و سلیقه‌های مختلف وجود دارد، اما اسباب این نمی‌شود که انسان‌ها با هم خوب نباشند و نتیجه نباید این بشود که ما دو دسته و دشمن هم بشویم و باید در عین حال دوست هم باشیم

حضرت آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری«دامت برکاته»  با طرح این سوال که اصول مشترکی که جریانات را با حفظ رقابت‌ها و اختلاف سلیقه‌ها در کنار هم قرار دهد چیست بیان کردند: همه باید کار برای خدا را اصل قرار دهند. اگر کار برای خدا شد، پیش می‌رود، اما اگر غیر از آن شد دعوا می‌آورد.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به ویژگی دیگر این دسته از احزاب تصریح کردند: این احزاب باید هدایت صحیح فکری مردم را مدنظر قرار دهند و بر این اساس طبق فرموده معصوم (ع) قبل از اینکه دیگران را بررسی کنید، به بررسی خود بپردازید.

ایشان افزودند: شما ۲۰۰ نفری که به عنوان دبیران موتلفه اسلامی در اینجا جمع شده‌اید، اگر رفتارتان برای جامعه الگو شد و آن‌ها به سردر موتلفه نگاه کردند و مشی موتلفه در خانواده، جامعه و بازار مشی اسلامی بود، خود بخود همراهی مردم را به دنبال دارد.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اظهار داشتند: اگر مردم ببینند رفتار حزب موتلفه با دیگران تفاوت دارد و به عهد خود پایبندند و دارای نگاه ویژه دینی هستند، حرکت چون اصیل است و افراد چون پخته هستند، اگر مردم از دیگران ناامید شدند، به اینجا پناه می‌آورند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه رعایت حدود و مرزهای الهی، ویژگی دیگر این گونه جریانات و احزاب باید باشد، فرمودند: با وجود اختلاف سلیقه‌ها این دسته در تصمیم گیری‌های کلان به اجماع می‌رسند و در آنجا کوتاه می‌آیند، اما اگر سهم خواهی و منم تویی اوست شد، راه به جایی نمی‌بریم، بنابراین اگر به اجماع در مسائل کلان باندیشیدیم، کمتر آسیب می‌بینیم.

ایشان افزودند: ممکن است گاهی گذشت و کوتاه آمدن باشد، اما سرجمع به نفع همه خواهد بود، البته متاسفانه در بعضی سال‌ها شاهد این نبودیم و در عمل دچار مشکل شدیم.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کردند: زیر یک چتر یعنی رهبری، مرجعیت و روحانیت همه برای اهداف بلند و پیشرفت و ارتقای نظام و مطرح شدن نظام در عرصه بین المللی خودمان را وفق داده‌ایم و در این زمینه حفظ اصولی و مبانی، شاخص و میزان است که از آن عبور کرده‌ایم یا نکرده‌ایم و این آسیب‌شناسی مهم است.

Please publish modules in offcanvas position.