آمد رمضان و مقدمش بوسیدم

 

در رهگذرش طبق طبق گل چیدم

 

من با چه زبان شکر بگویم که به چشم

 

یک بار دگر ماه خدا را دیدم

 

پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیتالله حسینی بوشهری «دامت برکاته»

 

 

 

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری گفتند: دشمن اسلام، انقلاب و ایران اسلامی بعد از سالها جنگ سخت و تهدید علیه جمهوری اسلامی به سمت جنگ و خدعه نرم حرکت کرده است.

 

حضرت آیتالله حسینی بوشهری «دامت برکاته» در سیزدهمین و آخرین اجلاس مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم، در نطق پیش از دستور خود اظهارکردند: انقلاب اسلامی در عرصه تهدیدهای سخت بسیار موفق عمل کرده است و دشمنان پس از ناکامی در عرصه جنگ سخت، به سمت جنگ نرم روی آورده اند.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، ضمن تبریک ایام ماه معظم شعبان حضور مردم وفادار به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن و مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را شایسته قدردانی دانستند و افزودند: از رهبر فرزانه انقلاب اسلامی که همواره راهگشای راه جامعه در پیچهای تاریخی بوده اند سپاسگزاری می کنم.

 

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری سپس درگذشت حضرات آیات امامی کاشانی، نمازی و فاضل گلپایگانی از اعضای فقید مجلس خبرگان رهبری را به اعضای مجلس خبرگان رهبری و ارادتمندان آنها تسلیت گفتند.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به این که پس از گذشت ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، نظام جمهوری اسلامی، تجربه های متعددی در حوزه های داخلی و خارجی به دست آورده است و دارای کوله باری از آموزه های گرانسنگ در مسائل مختلف، اعتقادی، اجتماعی، علمی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی و امنیتی است افزودند: انقلاب اسلامی که تحلیل وقوع آن از توان نظریه پردازان سیاسی خارج بوده است روند حرکتش نیز برای تحلیلگران قابل پیش بینی نبوده و باور نمی کرده اند که پس از پشت سرگذاشتن فتنه ها و دشمنی های سنگین، بتواند به یک قدرت منطقه ای درجه اول و تأثیرگذار در معادلات بین المللی تبدیل شود.

 

آیت الله حسینی بوشهری با برشمردن تهدیدات صورت گرفته علیه نظام جمهوری اسلامی ایران در دهه های گذشته گفتند: انقلاب اسلامی در عرصه تهدیدهای سخت، بسیار موفق و افتخار آمیز عمل کرده است و نمونه بارز آن در دفاع مقدس هشت ساله است و به همین دلیل دشمنان، پس از ناکامی در عرصه جنگ سخت به سمت جنگ نرم روی آورده اند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تأکید بر این که اگر چه همواره باید هوشیاری خود را حفظ کنیم،گفتند: اما واقعیت این است که در شرایط فعلی اولویت دشمنان برای مواجهه با انقلاب اسلامی، جنگ سخت نیست، بلکه اولویت آنها این است که با ابزارهای فرهنگی و به وسیله نفوذ، انتشار دروغ و شایعه پراکنی با ابزارهای پیشرفته ای که در اختیار دارند جنگ نرم را علیه انقلاب اسلامی به راه بیندازند که تعریف مختصر آن عبارت است از ایجاد تردید در دلها و ضمیر پاک مردم.

 

نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری، سپس با اشاره به تاریخچه شکل گیری جنگ نرم گفتند: بعد از حادثه ۱۱ سپتامبر، کمیته ای که برای مدیریت جنگ نرم علیه اتحاد جماهیر شوروی فعال شده بود، بار دیگر فعال شد و راهبرد تضمین امنیت ملی آمریکا جهت یک دوره چهارساله برای دولت بوش در ارتباط با ایران را طراحی کرد و نظر این کمیته، این بود که دیگر نمی توان با یورش نظامی، جمهوری اسلامی ایران را سرنگون کرد و تنها راه سرنگونی جمهوری اسلامی ایران پیگیری جنگ نرم با استفاده از سه تاکتیک دکترین مهار، نبرد رسانه ای و ساماندهی نافرمانی مدنی است.

 

آیت الله حسینی بوشهری، سپس با اشاره به این که آنچه که انگیزه دشمن برای هر نوع حمله ای را موجب می شود گفتند: این انگیزه ایین است که احساس کند ما ضعیف هستیم و به همین دلیل اگر ما در حوزه های فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی، چاره اندیشی صحیح نکنیم، طمع دشمنان را به دنبال خواهد داشت و بر تهدیدات خود خواهد افزود

 

دشمنان به دنبال این هستند که رنگ و باورهای اسلامی بودن را از این نظام بگیرند و آن را از مضمون اسلامی و دینی و روح انقلابی خود تهی کنند و این از نقاط حساسی است که هوشیاری خواص و خبرگان و مردم را می طلبد و این مورد از مواردی است که رهبر فرزانه انقلاب به صورت مکرر و آشکار درباره آن تذکر داده اند.

 

 

ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان بوشهر همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی برگزار گردید که آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در این دوره با کسب اکثریت آرا بعنوان منتخب مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری معرفی شد.

 

ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان بوشهر همزمان با دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی برگزار گردید که آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری همچون دو دوره گذشته در این دوره نیز با کسب اکثریت آرا بعنوان منتخب مردم بوشهر معرفی شد.

 

حضرت آیتالله حسینی بوشهری «دامت برکاته» در سال‌ ۱۳۳۵ در بخش‌ بُردِخون‌ از حوالی‌ بندر دیّر استان‌ بوشهر به‌ دنیا آمد. پدر او روحانی‌ بود و اگر چه‌ بسیاری‌ از دروس‌ رسمی‌ حوزه‌ را نخوانده‌ بود، در منطقة‌ خود مورد اعتماد مردم‌ و به‌ رتق‌ و فتق‌ امور مردم‌ و حل‌ منازعه‌ بین‌ آنها می‌پرداخت‌ و خود از راه‌ کشاورزی‌ روزگار می‌گذراند. مادر او نیز خود دختر عالمی‌ فرزانه‌ بود و در شکل‌گیری‌ شخصیت‌ آیت الله‌ حسینی‌ بوشهری‌ نقش‌ بسزایی‌ ایفا می‌کرد.

 

آیت الله حسینی‌ بوشهری‌ پس‌ از به‌ پایان‌ رساندن‌ دورة‌ دبستان‌، به‌ تحصیلات‌ علوم‌ دینی‌ روی‌ آورد. مشوق‌ اصلی‌ او در این‌ امر پدرش‌ بود. او تحصیلات‌ خود را در مدرسه‌ علمیه‌ بوشهر آغاز کرد و پس‌ از طی‌ بخشی‌ از دروس‌ مقدمات‌ به‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ رو آورد.

 

در قم‌ درسهای‌ باقیمانده‌ از دورة‌ مقدمات‌ را فرا گرفت‌ و سپس‌ دورة‌ سطح‌ را آموخت‌ و به‌ درس‌ خارج‌ راه‌ یافت‌. ضمن‌ اینکه‌ در دروس‌ اخلاق‌ استادان‌ خود شرکت‌ می‌نمود. وی‌ همگام‌ با تحصیل‌ به‌ تدریس‌ آنچه‌ آموخته‌ بود نیز می‌پرداخت‌.

 

آیت الله حسینی‌ بوشهری‌ در حوزه‌ علمیه‌ بوشهر و قم‌ به‌ محضر عالمان‌ و استادان‌ بسیاری‌ شرفیاب‌ شد. او دروس‌ مقدمات‌ را در مدرسه‌ علمیه‌ بوشهر آغاز کرد و پس‌ از فراگرفتن‌ جامع‌ المقدمات‌ و بخشی‌ از کتاب‌ سیوطی‌ به‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ وارد شد.

 

ایشان بخشهایی‌ از رسائل‌، کفایه‌ و قوانین‌ را از محضر آیت‌ الله میرزا محسن‌ دوزدوزانی‌ بهره‌ برد. او بسیاری‌ از مباحث‌ کفایه‌ را نیز از درس‌ مرحوم‌ آیت‌ الله پایانی‌ استفاده‌ کرد. با اتمام‌ دروه‌ سطح‌ به‌ درس‌ خارج‌ فقه‌ مرحوم‌ آیت‌ الله العظمی‌ گلپایگانی‌ ، آیت‌ الله فاضل‌ لنکرانی‌ ، آیت‌ الله تبریزی‌ رفت‌.

 

در زمینه‌ اصول‌ نیز مدتی‌ از محضر مرحوم‌ آیت‌ الله میرزا هاشم‌ آملی‌ بهره‌ برد. سپس‌ یک‌ دوره‌ کامل‌ اصول‌ را از خدمت‌ آیت‌ الله مکارم‌ شیرازی‌ و بخشهای‌ بسیاری‌ را نیز از محضر آیت‌ الله وحید خراسانی‌ فرا گرفت‌ و در بخش‌ حکمت‌ و عرفان‌ به‌ درس‌ آیت‌ الله حسن‌ زاده‌ آملی‌ و آیت‌ الله انصاری‌ شیرازی‌ رفت‌ و اسفار را نزد این‌ عالمان‌ وارسته‌ آموخت‌.

 

آیت الله حسینی‌ بوشهری‌ از نخستین‌ سالهای‌ تحصیل‌ به‌ امر تدریس‌ اهتمام‌ ویژه‌ای‌ داشت‌، به‌ گونه‌ای‌ که‌ مصمم‌ بود هر درسی‌ که‌ می‌آموزد، بیاموزاند. از این‌ رو با شروع‌ سیوطی‌، به‌ تدریس‌ اشتغال‌ داشت‌ که‌ این‌ مسأله‌ هم‌ اکنون‌ نیز ادامه‌ دارد. بسیاری‌ از نوارهای‌ تدریس‌ او هماره‌ مورد استفادة‌ طلاب‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ است‌.

 

ایشان بارها دروس‌ مقدمات‌، شرح‌ لمعه‌، رسائل‌، مکاسب‌، کفایه‌ و بخشهایی‌ از عروة‌الوثقی‌ را تدریس‌ کردند. در فن‌ خطابه‌ نیز پس‌ از نگارش‌ جزوه‌ای‌ در این‌ زمینه‌ سالیانی‌ چند به‌ تدریس‌ برای‌ علاقه‌مندان‌ به‌ آشنایی‌ با فن‌ سخنوری‌ اشتغال‌ داشتند که‌ در طی‌ این‌ سالها شاگردان‌ بسیار را تربیت‌ کرده‌اند.

 

ایشان در کنار این‌ فعالیتها از تدریس‌ در دانشگاهها باز نمانده‌ و به‌ گونه‌ای‌ مستمر به‌ تدریس‌ در دانشگاههای‌ تهران‌ و قم‌ اشتغال‌ داشته‌ است‌.

 

آیت الله حسینی‌ بوشهری‌ در عرصه‌ تحقیق‌ و تألیف‌ کتب‌ و مقالاتی‌ را به‌ رشته‌ تحریر درآورده‌ است‌ که‌ از آن‌ جمله‌ می‌توان‌ به‌ موارد زیر اشاره‌ کرد:

 

۱ـ شرحی‌ بر کتاب‌ اجتهاد و تقلید عروة‌ الوثقی‌

 

۲ـ شرح‌ عربی‌ بر کتاب‌ اصول‌ فقه‌

 

۳ـ تقریرات‌ دروس‌ فقه‌ و اصول‌

 

ایشان همچنین‌ مقالات‌ و جزوات‌ بسیاری‌ به‌ تناسب‌ تدریس‌، در زمینه‌های‌ فقه‌ و اصول‌، اخلاق‌ و تفسیر قرآن‌ نگاشته‌اند.

 

آیت الله حسینی‌ بوشهری‌ در طول‌ سالهای‌ مبارزه‌ امام‌ و امت‌ مسلمان‌ ایران‌ بر ضد رژیم‌ پهلوی‌، همواره‌ با این‌ سیل‌ خروشان‌ همراه‌ بوده‌ است‌. او مبارزه‌ را از سنین‌ نوجوانی‌ و در بوشهر آغاز کرد و در قم‌ نیز آن‌ را پی‌ گرفت‌. او اعلامیه‌های‌ امام‌(ره‌) را بین‌ مردم‌ منتشر می‌کرد که‌ این‌ مسأله‌ موجب‌ چندین‌ بار دستگیری‌ و بازجویی‌ وی‌ شد.

 

آیت الله‌ حسینی‌ بوشهری‌ پس‌ از انقلاب‌ در فعالیتهای‌ گوناگون‌ علمی‌ و فرهنگی‌ حضور داشته‌اند که‌ از جمله‌ می‌توان‌ به‌ موارد زیر اشاره‌ کرد:

 

۱ـ مدیریت‌ مدارس‌ علمیه‌ حجتیه‌، رسالت‌ و حضرت‌ آیت‌ الله گلپایگانی‌

 

۲ـ نایب‌ رئیس‌ و عضو هیأت‌ امنای‌ مرکز جهانی‌ علوم‌ اسلامی‌ و سازمان‌ حوزه‌ها و مدارس‌ خارج‌ از کشور

 

۳ـ عضویت‌ در هیأت‌ امنای‌ جامعة‌الزهراء

 

۴ـ ریاست‌ ممتد مجمع‌ نمایندگان‌ طلاب‌ و فضلای‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌ طی‌ پنج‌ دوره‌

 

۵ـ مدیر مسؤول‌ مجله‌ پیام‌ حوزه‌

 

۶ـ مدیر مسؤول‌ هفته‌ نامه‌ افق‌ حوزه‌

 

۷ـ قائم‌ مقام‌ مرکز مدیریت‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌

 

۸ـ مدیرکل حوزه های علمیه کشور

 

۹ ـ عضویت‌ در شورای‌ عالی‌ حوزه‌ علمیه‌ قم‌

 

10ـ نائب رئیس جامعه مدرسین

 

آیت الله حسینی‌ بوشهری‌ هم‌ اکنون‌ امام جمعه قم، رئیس جامعه‌ مدرسین‌ و عضو شورای عالی حوزه‌ علمیه‌ قم‌ و نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری است‌.

 

 

حجت الاسلام والمسلمین سعیدی، با صدور پیامی از اقدامات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در انتخابات اسفند ماه امسال قدردانی کرد.

 

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی با صدور پیامی خطاب به حضرت آیتالله حسینی بوشهری «دامت برکاته» از اقدامات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در انتخابات اسفند ماه امسال قدردانی کرد.

 

متن پیام به شرح ذیل است:

 

حضرت آیت الله حسینی بوشهری (دام توفیقه)

 

رئیس محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

 

با سلام و تحیات

 

اکنون که حماسه حضور انتخابات اسفندماه ۱۴۰۲ پایان یافت و مردم بصیر ایران اسلامی با توجه به منویات امامین انقلاب به توصیه جامعه مدرسین به انتخاب اعضای معرفی شده از این مجموعه راهگشا اعتماد و عمل نمودند خداوند منان را شاکریم که در ذیل توجهات بیکران خود، ما را از نعمت امامت و ولایت برخوردار نمود و در ان مقطع حساس، مردم عزیز کشورمان با لبیک به ندای مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای(مد ظله العالی) با حضور پرشور در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری، حماسه ای دیگر آفریدند.

 

بدون شک این حضور و انتخاب پر برکت و با ارزش فضلا و علمای عزیز تأثیرگذار در عرصه جهاد علمی و معنوی از الطاف منور الهی است.

 

بر این اساس بر خود وظیفه میدانم از جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که همواره در طول تاریخ با اقدامات موثر و به موقع، موجبات رشد و تعالی معنوی و علمی را فراهم آورده و در مقاطع مختلف با حضور پر رنگ و اثر بخش به وظایف و تکالیف خود جامعه عمل پوشانده است، تقدیر و تشکر نموده و از خداوند باری تعالی موفقیت های روز افزون این شجره طیبه را مسئلت می نمایم .

 

علی سعیدی

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفتند: بار سنگین انقلاب اسلامی بر دوش مردم است.

 

حضرت آیتالله حسینی بوشهری «دامت برکاته» در جمع مردم عامری و دیلم، اظهار داشتند: مردم این دیار همواره همراه با انقلاب و دغدغه مند نسبت به این انقلاب هستند.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه باورهای اعتقادی مردم با انقلاب عجین شده است، گفتند: ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی می گذرد اما تغییری در اراده مردم شان صورت نگرفته است. مردم ما همان مردمانی هستند که با امام راحل بیعت کردند و فرزندان خود را تقدیم به این آب و خاک کردند.

 

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری افزودند: برخی از مشکلات بر زمین مانده مربوط به خود مسئولان ما است و ارتباطی به بیرون کشور ندارد. مسائلی چون آب و حل بیکاری جوانان مسئله‌ای نیست که باید صبر کرد تا از بیرون برای حل آن بیایند.

 

اجرای برخی پروژه‌ها باعث ایجاد امید می شود اما وقتی‌ نیمه کاره رها شود، مردم آزرده می شوند.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه اولویت این دولت تکمیل طرح های نیمه کاره است، گفتند: مسئولین اگر پروژه‌ای آغاز می کنند باید به پایان برسانند اگر نمی توانند پس لزومی بر اجرایی شدن نمی باشد.

 

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه انقلاب بدون مردم معنا و مفهومی ندارد، ادامه دادند: مردم همواره در سختی ها در کنار انقلاب بوده اند و دشمن شبانه روز در حال طراحی نقشه برای قطع کردن رابطه مردم با انقلاب است.

 

مردم انقلاب اسلامی را وابسته به بعثت و از طرفی بسترسازی برای ظهور حضرت ولی عصر (عج)می دانند.

 

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه مسئولین باید برای مرتفع شدن مشکلات تدبیر کنند، گفتند: بار سنگین انقلاب اسلامی بر دوش مردم است و این انقلاب به نام قرآن و اهل بیت(ع) رقم خورده است.

 

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری افزودند: دین، رهبری و لبیک مردم به پیام مکتب و رهبری سه رکن اساسی در پیروزی انقلاب اسلامی محسوب می شود.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه رهبری حلقه واسطه بین مردم و مکتب می باشد، عنوان کرد: بیکاری و تبعیض وجود دارد اما باید با همدلی به سمت آینده ای روشن حرکت کنیم.

 

 

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری گفتند: امام زمان (عج) غایب است اما وجود دارد و از عالم هستی اشراف دارد. لذا اولین وظیفه ما این است که فهم عمیقی نسبت به دین پیدا کنیم.

 

حضرت آیتالله حسینی بوشهری «دامت برکاته» در جمع مردم گناوه، اظهار داشتند: مردم شهرستان گناوه ولایتمدار، دین‌دار، وفادار به انقلاب و مکتب اهل بیت(ع) می باشند.

 

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه شیعیان در عصر غیبت امام زمان(عج) وظایفی بر عهده دارند، گفتند: در زمان غیبت حضرت نیز باید مطیع خداوند باشیم تا امام زمان (عج) راضی و خشنود باشد.

 

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری افزودند: امام زمان (عج) غایب است اما وجود دارد و از عالم هستی اشراف دارد. لذا اولین وظیفه ما این است که فهم عمیقی نسبت به دین پیدا کنیم.

 

استخوان بندی دینی نسل جوان ما شکل نگرفته است پس باید بکوشیم تا فهم عمیقی نسبت به دین پیدا کنند که دین از آن‌ها چه می خواهد.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه باید با تمام وجود پاسدار دین باشیم، عنوان کردند: عصر غیبت وضعیت بحرانی دارد؛ لذا باید مراقب دین مان باشیم چون دشمن شبانه و روز در حال طراحی نقشه است.

 

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه همه جبهه کفر در ۸ سال دفاع مقدس مقابل ما ایستادند، افزودند: وقتی که سخن از دشمن به میان آمد، جوانان ما آرام و قرار نداشتند و برای جهاد در راه خدا می شتافتند.

 

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم بیان کردند: گاهی اوقات جهاد، فرهنگی، نظامی و سیاسی است؛ البته عمده این‌ها باید رنگ خدایی داشته باشد.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه در جاهایی از قرآن کریم از واژه منت استفاده شده است، گفتند: منت در قرآن به معنای نعمت بزرگ می باشد.

 

نایب رییس مجلس خبرگان رهبری عنوان کردند: اسلام، بعثت و ظهور سه نعمت بزرگی هستند که خداوند به ما داده است.

 

دشمن به دنبال ایجاد ناامیدی است اما گوش ما برای شنیدن سخن دشمن کر است و ملت گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب هستند.

 

صفحه1 از837

Please publish modules in offcanvas position.