رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خطاب به مدیران سازمان امور مالیاتی گفتند: باید عمده تمرکز شما بر روی موارد فرار مالیاتی باشد و مصارف مالیات در شهرهای مختلف نیز برای مردم به خوبی تبیین شود.

 

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور به همراه جمعی از مدیران این سازمان با حضرت آیت الله حسینی بوشهری«دامت برکاته» رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت گو کردند.

 

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه در ابتدای سخنان خود، با اشاره به عملیات پهپادی و موشکی سپاه پاسداران بر علیه رژیم صهیونیستی ابراز داشتند: پیروزی افتخار آفرین نیروهای مسلح در مقابل جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی را تبریک عرض می‌کنم و امیدوارم سالی سر شار از عافیت، سلامتی، اقتدار و موفقیت در عرصه‌های مختلف را در پیش داشته باشیم.

 

ایشان نفت را ثروتی خدا دادی توصیف کردند و اظهار داشتند: باید با بهره گیری از مالیات و خودداری از خام فروشی و ایجاد ارزش افزوده، به گونه‌ای که حتی قطره‌ای نفت، خام فروشی نشود، زمینه را برای استفاده نسل‌های آینده از این نعمت فراهم کنیم.

 

امام جمعه قم با اشاره به ضرورت استفاده از مالیات به عنوان یک منبع درآمدی خاطر نشان کردند: دولت ناگزیر است بخشی از هزینه‌ها را از طریق مالیات تأمین کند؛ اما آنچه که در این میان اهمیت دارد، پرهیز از برخوردهای سلیقه‌ای و عمل بر اساس یک شاخص واحد است.

 

باید با فرهنگ سازی و اخذ صحیح مالیات، زمینه رضایتمندی مردم فراهم شود؛ چرا که نظام ما بر خلاف دیگر کشورها در صدد تعامل واقعی با مردم است و لذاست که نوع کار ما نیز با دیگر کشورها متفاوت است.

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه تأکید کردند: باید عمدتا تمرکز شما بر روی موارد فرار مالیاتی باشد و مصارف مالیات در شهرهای مختلف نیز برای مردم به خوبی تبیین شود.

 

ایشان با تقدیر از برقراری میزهای خدمت در مصلی‌های نماز جمعه گفتند: میزخدمت در مصلی‌ها کار بسیار خوبی است؛ چرا که مسئولین در یک فضای خوبی با مردم تعامل می‌کنند و از این طریق بسیاری از مشکلات حل می‌شود.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با یادآوری شعار سال افزودند: اگر در جامعه میان مسئولین و مردم همدلی وجود داشته باشد، علی رغم همه عناد و دشمنی دشمنان، مشکلات حل خواهد شد؛ چرا که مشارکت مردم می‌تواند در همه عرصه‌ها راهگشا باشد.

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به تلاش کشورهای رقیب برای جذب نخبگان کشور گفتند: کادر پزشکی ما نباید جذب کشورهای دیگر شوند. این عزیزان سرمایه‌های کشورند و از دست دادن آن‌ها خسارت بزرگی برای کشور محسوب می‌شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه جمعی از رؤسای دانشکده‌ها و بیمارستان‌های زیر مجموعه این دانشگاه با حضرت آیت الله حسینی بوشهری«دامت برکاته» دیدار کردند.

 

رئیس جامعه مدرسین در این دیدار با یادآوری عملیات موفقیت آمیز سپاه پاسداران علیه رژیم متجاوز صهیونیستی اظهار داشتند: عملیات اخیر نشانه اقتدار نظام جمهوری اسلامی بود و هیمنه دشمن را درهم شکست.

 

ایشان ایران را از پیشگامان عرصه پزشکی عنوان کردند و ابراز داشتند: ایران در حوزه پزشکی از گذشته سرآمد بوده و از دانشمندان برجسته‌ای مانند بوعلی سینا برخوردار بوده است که کتاب «قانون» او مدت‌ها در دنیا تدریس میشده است.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به پیشرفت‌های مداوم علم پزشکی بیان داشتند: علم بشر حالت ایستایی ندارد و کسانی موفق‌ترند که حساسیت و پیگیری بیشتری داشته باشند.

 

در سال‌های اخیر جهش خوبی در حوزه پزشکی مشاهده می‌شود تا جایی که برخی از استان‌ها به قطب پزشکی در منطقه تبدیل شده‌اند.

 

امام جمعه قم با تأکید بر لزوم توجه به نیازهای پزشکان و کادر درمان گفتند: مجموعه دستگاه‌های دانشگاهی ما  اعم از پزشکی و غیر پزشکی  باید نهایت تلاش خود را برای حفظ متخصصین و نخبگان در داخل کشور داشته باشند.

 

 

 

کادر پزشکی ما نباید جذب کشورهای دیگر شوند. این عزیزان سرمایه‌های کشورند و از دست دادن آن‌ها خسارت بزرگی برای کشور محسوب می‌شود. رقبای ما در تلاش هستند تا نخبگان ما را جذب کنند؛ لذا باید علی رغم همه ضوابط و محدودیت‌هایی که وجود دارد، این افراد بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

 

از تحریم نباید استقبال کرد؛ اما تحریم‌ها صرف نظر از مشکلاتی که ایجاد می‌کنند، سبب بروز خلاقیت‌ها و ابتکارات نیز می‌شوند، چرا که به خاطر همین محدودیت‌ها، نیروهای خلاق، دانشمند و خداباور ما دستاوردهای خیره کننده‌ای را برای دنیا به نمایش گذاشتند.

 

باید مشوق خوبی برای این ابتکارات باشید تا رشد علمی ما به گونه‌ای رقم بخورد که اصطلاحات علمی رایج از زبان فارسی باشند.

 

آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر جایگاه «اخلاق پزشکی» ابراز داشتند: هدف پزشک نباید مسائل مادی باشد؛ البته قدرشناسی باید از جانب ما شکل بگیرد، اما پزشک نباید به بیمار به چشم ابزاری برای کسب درآمد نگاه کند.

 

بخش قابل توجهی از معالجه بیمار احساس آرامشی است که به بیمار و همراه او، از جانب پزشک، منتقل می‌شود؛ چرا که رابطه میان جسم و روح به گونه‌ای است که روی یکدیگر تأثیر می‌گذارند. بنابراین باید روی مسئله «اخلاق پزشکی» تأکید شود.

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه به سرزمینی به نام بقیع نباید به عنوان یک قبرستان نگاه کرد، گفتند: بقیع یکی از مهم‌ترین مکان‌های تاریخی جهان اسلام است و باید این موضوع را در سطح بین المللی معرفی کنیم.

 

حضرت آیت الله حسینی بوشهری«دامت برکاته» در همایش جهانی «بقیع؛ مدفن امامان و اصحاب» که در سالن همایش‌های ساختمان حوزه نمایندگی ولی فقیه در امور حج و زیارت، در قم برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز تخریب قبور ائمه(ع) بقیع، اظهار کردند: به سرزمینی به نام بقیع نباید به عنوان یک قبرستان نگاه کرد.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه برخی از قبرستان‌ها دارای جایگاه‌های خاصی هستند، مطرح کردند: همان‌طور که زمان‌ها مقدس هستند، مکان‌ها نیز مقدس هستند.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه ماه رمضان و نیمه شعبان از زمان‌های مقدس هستند، عنوان کردند: مکان‌هایی مانند مکه، مدینه، عتبات عالیات و ... جزو مکان‌های مقدس هستند.

 

ایشان با اشاره به اینکه بقیع گوشه‌ای از تاریخ اسلام را تشکیل می‌دهد، خاطرنشان کردند: وجود شخصیت‌های مدفون در بقیع به بقیع منزلت خاصی داده است.

 

آیت الله حسینی بوشهری با بیان اینکه بقیع گنجینه گران‌بهایی است که می‌توان درس‌های بسیاری از آن گرفت، تصریح کردند: اساسا مردم دنیا از افتخارات گذشته و ملی خود تجلیل می‌کنند و زیارت ایجاد رابطه‌ای میان زائر و مزور است.

 

ایشان با اشاره به اینکه در روایات آمده است که پیامبر(ص) در بقیع، نماز باران خوانده‌اند، یادآور شدند: حتی جبرائیل نیز در نیمه شعبان با پیامبر(ص) به بقیع رفته و این مکان را محل رحمت الهی نامیدند.

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه با بیان اینکه این اتفاقات از جایگاه ویژه بقیع حکایت دارد، ابراز کردند: از این رو تکریم و احترام بقیع و پرداختن به جایگاه رفیع این مکان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

ایشان با اشاره به پیشینه بقیع، بیان کردند: بقیع در طول تاریخ دچار تحولاتی شده است ولی اجمالاً قبرستان اولیه مسلمانان بقیع بوده است.

 

در روایات به نقل از پیامبر(ص) آمده است که در قیامت 70 هزار نفر از بقیع بدون حساب و کتاب وارد بهشت خواهند شد.

 

قبرستان بقیع یکی از مهم‌ترین مکان‌های تاریخی جهان اسلام است و باید این موضوع را در سطح بین المللی معرفی کنیم.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه قبرستان بقیع میراث هویتی مسلمانان است، مطرح کردند: اگر بخواهیم با بخش قابل توجهی از تاریخ اسلام آشنا شویم باید بقیع شناس باشیم.

 

ایشان با بیان اینکه یکی از سیره‌های پیامبر(ص) طلب مغفرت در روزهای پنج‌شنبه و جمعه است، عنوان کردند: سیره حضرت زهرا(س) و ائمه معصومین(ع) نیز همین بوده است.

 

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به اینکه آیه «فَإِنَّ مَعَ ٱلۡعُسۡرِ یُسۡرًا» در بقیع نازل شده است، خاطرنشان کردند: بخش قابل توجهی از روایات و احادیث نیز در بقیع نقل شده است.

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به نقش مثبت مرحوم امام موسی صدر در رشد و ارتقاء شیعیان و سیدحسن نصرالله در یکپارچه نگاه داشتن لبنان گفتند: این عزیزان مایه افتخار جهان اسلام و شیعیان هستند.

 

حضرت آیت الله حسینی بوشهری«دامت برکاته» در دیدار نایب رئیس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان، ضمن ابراز خرسندی از پاسخ نظامی به تجاوزات رژیم صهیونیستی ابراز داشتند: این ایام، ایام پیروزی امت اسلامی بر رژیم صهیونیستی است.

 

ایشان با اشاره به نقش مثبت مرحوم امام موسی صدر در رشد و ارتقاء شیعیان و سیدحسن نصرالله در یکپارچه نگاه داشتن لبنان اظهار داشتند: این عزیزان مایه افتخار جهان اسلام و شیعیان هستند.

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن تمجید از همراهی مقاومت لبنان با مردم مظلوم فلسطین بیان داشتند: وجود این عزیزان که دست از مقاومت بر نمی‌دارند مایه افتخار همه ماست.

 

ملت ایران حقیقتاً کنار مردم لبنان بوده و در شادی شما شاد، و در حُزن شما غمگین هستند.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به خدمت رسانی شیعیان لبنان به سایر طوایف در هنگام مشکلات خاطر نشان کردند: در حالی که لبنان از طوایف مختلف تشکیل شده است، نقش و نوع تعامل شیعیان با دیگر طوایف از جمله اهل سنت و مسیحیان، نقش مثال زدنی است.

 

همدلی مقاومت در برابر رژیم کینه توز صهیونیستی مایه مباحات است و امیدواریم این همبستگی تا آخر ادامه پیدا کند.

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تصریح کردند: عملکرد ادارات در پاسخگویی و حل مشکلات مردم می‌تواند بخش قابل توجهی از رضایت‌مندی یا نارضایتی مردم را به دنبال داشته باشد.

 

حضرت آیت الله حسینی بوشهری«دامت برکاته»  در دیدار مسئول و فرماندهان بسیج ادارات استان قم، اظهار داشتند: خروجی این مجموعه، خدمت به مردم و در راستای انقلاب شکوهمند اسلامی ماست.

 

جامعه امروز اگر بخواهد در مقابل دشمنان کینه‌توز ما مقاومت کند و توطئه‌های آنان را خنثی سازد، علاوه بر کارکردهایی که مسئولین باید داشته باشند اعم از حل مشکلات اقتصادی، اداری و فرهنگی ، باید همدلی و همراهی نسبت به یکدیگر داشته باشند تا این فضای خیرخواهانه، دل‌ها را به هم نزدیک کند و در نهایت موجب گره گشایی از کار خود مردم شود.

 

معتقدم بخش قابل توجهی از مسائلی که جامعه با آن درگیر است  علاوه بر مسائل اقتصادی و ارزش‌های فرهنگی راجع به مشکلات مردم در مراجعه به ادارات است. عملکرد ادارات در پاسخگویی و حل مشکلات مردم می‌تواند بخش قابل توجهی از رضایت‌مندی یا نارضایتی مردم را به دنبال داشته باشد.

 

ایشان ضمن یادآوری شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم، خطاب به مسئولین ادارات خاطرنشان کردند: با عزمی آهنین تصمیم بگیرید که گره‌گشای مشکلات مردم باشید و با روی گشاده با ارباب رجوع برخورد مناسب داشته باشید.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به موفقیت عملیات پهپادی و موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی علیه رژیم صهیونیستی اظهار داشتند: پیشرفت‌هایی که سبب موفقیت فرزندان این مرز و بوم در پاسخ به رژیم صهیونیستی شد که با استراتژی پیچیده‌ای نیز همراه بود، در شرایط رفاه رقم نخورد. باید قدر نعمت انقلاب را بدانیم که چنین توانمندی را برای کشور به وجود آورده است.

 

امام جمعه قم  خطاب به مسئولین افزودند: در این شرایط که دشمن در تلاش است با سوء استفاده از مسائل مختلف میان مردم و نظام فاصله و شکاف ایجاد کند، باید تلاش کنید تا با راه انداختن کار مردم، رضایتمندی عمومی را افزایش دهید.

 

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه خاطر نشان کردند: راه انداختن کار مردم به معنای انجام کارهای خلاف قانون نیست؛ بلکه اجرای قانون، تلاش در جهت کوتاه کردن بوروکراسی اداری، راهنمایی درست و برخورد مناسب از جمله مصادیق راه انداختن کار مردم در ادارات هستند.

 

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین حدیثی از امام رضا (علیه السلام) پرداختند و بیان داشتند: از حضرت در خصوص بهترین بندگان خدا سؤال شد. حضرت در جواب چند ویژگی را ذکر کردند «اَلَّذینَ اِذا اَحْسَنُوا اسْتَبْشَرُوا» یعنی کسانی که اگر کار خوبی انجام دهند، احساس نشاط و شادابی می‌کنند «وَ اِذا اَساؤُوا اسْتَغْفَرُوا» و اگر کار ناشایستی از آن‌ها سر بزند، به سرعت در خانه خدا می‌روند و استغفار می‌کنند «وَ اِذا اُعْطُوا شَکَرُوا» و هر گاه چیزی به آنان داده شود، شکر می‌کنند  لَئِن شَکَرتُم لَأَزیدَنَّکُم  «وَ اِذَا ابْتَلَوْا صَبَرُوا» و وقتی مشکلی پیش آید، صبر می‌کنند «وَ اِذا غَضِبُوا عَفَوا» و در زمان خشم می‌بخشند.

 

 

 

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مسئله «حقوق بشر» را یکی از مسائل قابل مطالبه از دشمنان عنوان کردند و گفتند: امروزه «حقوق بشر» کلمه جذابی است که دشمنان در این زمینه بسیار مدعی هستند، لذا باید در امثال این موضوعات برخورد فعال داشته باشیم نه اینکه همیشه در موضع انفعال باشیم.

 

حضرت آیت الله حسینی بوشهری«دامت برکاته» در مراسم رونمایی از سه اثر جدید مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه با اشاره به دستاوردهای این مرکز ابراز داشتند: از زمان آغاز فعالیت، این مرکز تاکنون رشد قابل توجهی پیدا کرده است.

 

ایشان با تأکید بر لزوم معرفی این دستاوردها به جامعه اظهار داشتند: متأسفانه حجم بالای فعالیت‌های انجام شده در خود حوزه علمیه هم ناشناخته است و این نشان دهنده لزوم تقویت بُعد اطلاع رسانی است. بنده اعتقاد دارم که خلأ اطلاع رسانی وجود دارد. هم در سطح طلاب و هم در سطح اساتید و بزرگان حوزه، لذا تبلیغات و معرفی لازم است و تبلیغات هیچ گاه هزینه نیست.

 

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود بر لزوم پاسخگویی فعال و مطالبه گری از دشمنان تأکید کردند و بیان داشتند: دو نکته حائز اهمیت است. یکی رصد شبهات در فضاهای مختلف اعم از مجازی و حقیقی و پاسخ به آن‌ها و دوم، رصد ضعف‌های دشمنان و مطالبه گری از آن‌ها در این موارد.

 

امام جمعه قم مسئله «حقوق بشر» را یکی از مسائل قابل مطالبه از دشمنان عنوان کردند و افزودند: امروزه کلمه «حقوق بشر» کلمه جذابی است که دشمنان در آن زمینه بسیار مدعی هستند، لذا باید در امثال این موضوعات برخورد فعال داشته باشیم نه اینکه همیشه در موضع انفعال باشیم.

 

ایشان علت مطرح شدن شبهات را عدم آگاهی افراد دانستند و خاطرنشان کردند: نوع شبهات به خاطر کم اطلاعی یا بی‌اطلاعی افراد نسبت به یک مسئله است؛ لذا باید بخشی از کار شما تبیین مبانی دینی و اعتقادی برای مردم در قالب ابزار روز باشد تا آشنائی با این مبانی از اساس مانع بروز برخی شبهات شود؛ البته در پاره‌ای از موارد ایجاد شبهه بر اساس طراحی و نقشه است نه از سر ناآگاهی.

 

شورای عالی و مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه نسبت به مرکز پاسخگویی به شبهات اهتمام دارند و اعتقاد داریم که این مرکز پناهگاه امنی است که افراد می‌توانند به آن مراجعه کنند و بدینوسیله نیازهای آنان برطرف شوند.

 

صفحه1 از842

Please publish modules in offcanvas position.